Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

64 серия

Краят на Деметрио и срещата на Франко със семейството е все по-близо!

Деметрио Хурадо се кани да удари Доминга, но появата на един от краварите му попречва. Деметрио няма друг избор, освен да избяга преди да са го разкрили.

В това време, Сара се връща в имението, за да попита Гонсало дали е помогнал на Сибила да се върне при Химена. Той отрича, но майката на Габи е сигурна, че дъщеря ѝ е замесена във всичко това. За това я заплашва с уволнението на Гонсало.

Но това не е единствения проблем, с който трябва да се справи Сара – една възрастна двойка пристига в полицията, за да поискат картината, която Деметрио ѝ е подарил. Възрастната двойка заявяват, че картината е била открадната заедно с други вещи от тяхното имение. Така Сара е принудена да върне картината.

Лъжите на Деметрио излизат наяве!

След разговор със Сара относно картината от Деметрио, Габриела научава, че Доминга е била нападната от един мъж и е в тежко ранена. Въпреки своето състояние, прислужницата признава, че има достатъчно сили, за да заяви, че Деметрио е виновника.

Въпреки че е много трудно за вярване, Габриела си е взела поука от миналото и приема думите на Доминга за истина. Ужасена от мъжа, когото е позволила да влезе в живота ѝ и този на семейството ѝ. Тя търси Сара, за да ѝ съобщи за случилото се. Освен това я моли да ѝ прави компания в дома ѝ, защото се страхува да остане сама.

На следващия ден, Габриела и Сара решават да поговорят с Химена и Сибила, преди да отидат и да повдигнат обвинения пторив Деметрио. Когато Габи настоява да разбере какво става със баба ѝ и какво мисли да прави. Майка ѝ предлага да занесе картината, след което да се присъедини към тях.

Франко решава да потърси семейството си!

От друга страна, след като чува един разговор на дон Мартин и като научава новини за семейството, Франко решава да излезе от стаята в дома на Норма и да потърси семейството си.

В този момент, Деметрио пристига в имението на Сара, когато отнасят картината, която ѝ е подарил. След като работниците не могат да му обяснят какво става, той решава да влезе и да разговаря с Габи.

Самуел Кабайеро проследява дъщеря си, за да види Хуан Давид. Въпреки коментарите на Гюнтер, той е сигурен, че младежът ме представлява реална опасност, тъй като Муриел никога не е имала сериозен приятел. По-късно се среща с Росарио Монтес.

За радост на Оскар и Химена, Дуван не се оставя на отровата и скоро може да разкаже какво се е случило.