Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

66 серия

Семейство Рейес Елисондо са притеснени за здравословното състояние на Франко!

В предишния епизод, най-накрая Сара и Франко се срещнаха, въпреки че обстоятелствата не бяха толкова добри. Двамата се срещат лице в лице по време на инцидент с дъщеря им и приятеля на майка ѝ. Когато най-голямата сестра Елисондо влиза в стаята, в която е Габи, вижда Франко Рейес – любовта на живота ѝ. Тя не може да повярва на очите си и невярващо го докосва, за да се убеди, че това, което вижда, е истина. В момента, той не може да ѝ обясни своето отсъствие и причината за изоставянето ѝ.

От друга страна, след всичко случило се в дома на Сара, полицията вярва, че Франко е единственият виновник. Семейството му е там, за да го защити. Хуан и Габриела успяват да спрат полицията, която иска да задържи Рейес. Спокойствието, обаче, не продължава дълго, защото се случва нов инцидент.

Здравето на Франко – причина за притеснения в семейството!

Франко получава пристъп. Лекарят, който го преглежда, обяснява, че става дума за емоционално състояние и не е опасно. Но все пак трябва да изчакат няколко часа, за да изяснят наистина каква е причината за състоянието му. Сара и Габи са притеснени за него, но пристига Андрес и ги успокоява. Младият Рейес е щастлив, че най-накрая се е върнал, но има множество въпроси. Преди всичко защо толкова време не са чували за него.

На следващия ден, Франко и Сара видят много сериозен разговор. Той приема мълчанието на съпругата си само като влошаване на положението, но всъщност е точно обратното. Той предпочита тя го упреква и критикува заради всичко, което ѝ е причинил. Сара Елисондо признава, че е така – много силно я е наранил и е вярвала, че никога повече няма да го види; и не само тя, но и децата им са страдали. Сега, след като той се е върнал, единственото, което иска тя, е да започнат отначало.

Още проблеми за Ромина!

Властите откриват, че Ромина е собственичката на отровата, която е поел Дуван. Уликите сочат, че тя стои зад всичко. Но когато е разкрита, жената симулира припадък. След като е приета от лекарите, става ясно, че е бременна. Когато излиза от болницата, тя отива при кръстницата си, за да ѝ помогне. Възрастната жена, обаче, не иска да знае нищо за нея, тъй като вече прекалено много е навредила на сина си. За това и отказва да ѝ помогне.

След като е отхвърлена от кръстницата си, Ромина отива при Оскар и Химена и напада Ерик, който е заедно със Сибила. Синът на Хуан и Норма започва да я преследва в гората и накрая успява да я залови. В това време, Химена извиква работниците си и им нарежда да я последват.

Плановете на Самуел Кабайеро!

Самуел иска да научи повече за семейство Рейес Елисондо и за това, той кара Адам да му разкаже всичко. Бившият работник на Хуан и Норма разказва подробно как Росарио понякога е търсела Хуан Давид и за проблемите, които е имала с близнаците. Освен това, в опит да си отмъсти на бившите шефове, разказва как Хуан Рейес е търсил певица и това е станало причина да се раздели със съпругата си.

От друга страна, Росарио и Муриел са в бар Алкала силно притеснени от ситуацията около Андрес и семейството му. Жената се надява да не е нещо сериозно. Другото, което силно я притеснява, е какви са плановете на съпруга ѝ и как мисли да я отведе от Сан Маркос. Тя моли дъщеря си, ако случайно научи нещо за плановете на баща си, да ѝ съобщи веднага, за да реши как да се реагира. Преди да си тръгне, Муриел само казва, че няма да позволи нито един от двамата да не нарани другия.