Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

67 серия

Хуан Давид и Муриел избягват по време на един сблъсък!

Преди да започне с плана си, бащата на Муриел се среща с Адам, който се е опитал да насили Норма Елисондо. Младият мъж не се помайва и разказва всичко, което знае за семейството, при което е живял толкова време, че знае всичко за тях.

От друга страна, след като Дуван е хоспитализиран заради отравяне, Ромина пристига да го търси, без да подозира за голямата изненада, която очаква: първо – властите за открили човека, който е дал субстанцията, която е изпил сина ѝ, и второ – тя научава, че е бременна. След това тя търси помощ от кръстницата ѝ, за да прекъсне бременността, но тя ѝ отказва.

Нападението на Хуан Давид!

Хуан Давид е решен да се срещне с бащата на Муриел, въпреки че младата жена го е предупредила, че той е много опасен човек. Дори и така, синът на Хуан и Норма решава да се представи на Самуел Кабайеро. Когато пристига в дома на съпруга на Росарио, той отказва срещата. Младият мъж решава да изчака, но докато върви към мястото, той разпознава мъжа, който се е опитал да насили майка му: Адам. Разбира, че той сега работи за бащата на любимата му.

Изпълнен с гняв, младият Рейес го изчаква и когато пада нощта, се опитва да си отмъсти. Но хората на Самуел знаят за намеренията и пристигат, за да го набият. За щастие, Хуан Давид се справя с двамата, които накрая побягват. От своя страна, Хуан Давид влиза в стаята на Муриел, където ѝ разказва какво е станало. След кратък разговор, двамата решават да избягат.

Росарио открива, че дъщеря ѝ я няма и отива да я търси. Тя не знае какво точно се е случило, но си дава сметка, предполага, че е избягала с Хуан Давид. Въпреки че не ѝ се вярва. Разбира се, Муриел избягва след това, което баща ѝ е причинил на любимия. На следващия ден, Самуел започва да издирва дъщеря си, но не успява да я открие.

Ново противопоставяне!

Хуан Давид разказва на родителите си, че е решил да замине от селото с Муриел – решение, което е взел след това, което е видял в дома на тъста си. Младият Рейес разказва на Хуан и Норма, че Адам сега работи за Самуел и това е причината да му няма вярва. В момента, в който Хуан чува името на краваря, решава да му отмъсти. Самуел иска същото, което може да стане причина за ново противопоставяне.

По-късно, Норма, Леон, Оскар и Химена водят сериозен разговор за това как могат да задържат Ромина. Тримата стигат до извода, че трябва да задържат, преди да нарани отново. Най-малкият от братята Рейес казва, че иска да отиде в полицията и да повдигне обвинение за нападението над Ерик и Сибила. Балдъзата му настоява да вземат мерки по въпроса. Тогава отиват да търсят жената в къщичката, но не я откриват.

В това време, Самуел пристига в имението на Рейес Елисондо и моли да му позволят да види дъщеря си, тъй като знае, че е там. Кинтина и няколко от работниците му попречват, докато не пристигат Леон и Норма. Мъжът приема Леон за Хуан Давид и му се скарва за това, което е причинил на дъщеря му. Като вижда, че се опитва да нападне сина ѝ, Норма излиза от колата и с пушка в ръка, спира конфликта.

От своя страна, Хуан Давид и Ерик пристигат в дома на Кабайеро и като не го откриват, тръгват да търсят Адам. Въпреки че Гюнтер се опитва да ги спре, двамата Рейес са решени и дори полицията не може да ги спре.