Трима братя, три сестри (2 сезон) (Pasión de Gavilanes (2 season))

70 серия

Задържането на близнаците и признанието на Оскар!

Властите решават, че експлозията е предизвикана от нередности в електрическата мрежа, но певицата е сигурна, че истинският виновник е Самуел Кабайеро. Това предизвиква певицата да отиде при него и да му заяви, че нищо от това, което прави, няма да я принуди да се върне при него.

По-късно, Росаио се свързва с дъщеря си, за да ѝ разкаже какво се е случило. Тя настоява да се върне, за да се изправят срещу баща ѝ заедно. Но Муриел решава да остане с Хуан Давид, докато е възможно да стои далеч от Сан Маркос.

Задържането на близнаците!

Педро Миярес се среща с Адела Кареньо, за да уточнят свидетелските си показания и да обвинят за всичко близнаците. В този момент, Феликс започва да подозира сестра си и гаджето ѝ.

След свидетелствата и видео записа, които предоставя внука на Аида, Ерик и Леон са арестувани за убийството на Хенаро Кареньо и в опит за убийство на Педро.

Докато Хуан и Норма се опитват да помогнат на синовете си, близнаците признават, че са вързали Кареньо към един стол и са го оставили под палещото слънце, но уверяват, че не са го убивали. Освен това разказват за изнудвача, но не споменават за срещата на гробището.

След показанията им, полицията разпитва и Миярес, който заявява, че бил е свидетел на убийството на бащата на Адела, но не се е намесил от страх да не пострада и той. Освен това уверява, че е бил на гробището, за да предаде записа на близнаците и да ги принуди да си признаят за извършеното, но е бил нападнат от един от тях.

Признанието на Оскар!

След новите обвинения, близнаците нямат други изход, освен да разкажат всичко. Но Ерик поема цялата вина, за да не бъде арестуван и чичо им. Оскар, от своя страна, не може да стои със скръстени ръце и признава, че той е нападнал Педро Миярес, а също така, че той е виновен за смъртта на Хенаро Кареньо.

Накрая, полицията разкрива, че Педро е жив и го изправят пред Рейес Елисондо.

От друга страна, докато Габриела се подготвя да посети Сара, Франко и Габи, е изненадана от Деметрио Хурадо, който заплашва да я нарани...