Подарен живот (Te doy la vida (Mexico))

11 серия

Педро печели наградата за майстор на тунинга и е щастлив да отбележи победата с Нико!

Ернесто пътува до Хюстън, САЩ, за да реши служебни проблеми, в това време Николас гледа конкурса за коли в Интернет и моли майка си да го заведе на мястото.

Като пристигат на конкурса, Педро се среща с Николас и Елена, които прекарват малко време с него преди обявяването на победителя за най-добра реконструкция на кола.

Междувременно, Доминго е в леглото с болни в стомаха и съпругата му Естер се грижи за него. Тя извиква лекарка, която нарежда някои изследвания.

Педро и екипа на Нелсон Турбина печелят наградата Майстор на тунинга, докато Елена разказва на сестра си Ирене, че съвсем случайно се срещнала с Педро на събитието.

Елена получава обаждане от Педро, който ѝ определя среща в едно кафе, за да поговорят. Тя не е сигурна дали трябва да отиде на срещата, но сестра ѝ Ирене я убеждава.

По време на срещата, Педро се извинява, че е разкрил чувствата си пред нея и я моли да му позволи да се вижда с Николас. Освен това ѝ казва, че ще се ожени за Джина.

От друга страна, Ернесто пристига от пътуването си и Ирене коментира, че съпругата му точно в този момент е на среща с Педро в едно кафе.