Подарен живот (Te doy la vida (Mexico))

58 серия

Педро моли Джина за още един шанс!

Педро разговаря с Джина, докато обядват. Той я моли да си дадат нов шанс, за да възстановят връзката си. Джина приема и показва своето щастие от решението на Педро.

Андрея получава съобщение от Нелсон, който няма търпение да излезе с нея. В отговор, той пише съобщение на Андрея и се усмихва, както никога преди. Замисля се за нова възможност в любовта.

Доминго получава резултатите от изследванията, които не показват каквато и да е подобрение. Въпреки че лекарят го моли да не изоставя диетата, той вярва, че тя няма да му помогне с нищо. За това решава да прави това, което му се прииска.

Моника и Орасио сериозно се скарват, след като тя отново изказва своето желание да бъде майка. Орасио е твърдо против и за това, решава да ѝ даде пълна свобода, но точно в този момент научава, че очаква бебе.

Джими  претърпява инцидент, докато работи и Педро го открива. Той успява да му помогне, докато дойде колата на бърза помощ. Въпреки това, в болницата им съобщават, че може да остане инвалид и да не може да се движи.