Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

5 серия

Луиса моли Маура да се представи за Карина Росемберг!

Марио Абаскал успява да закрие заведението на Анали. Аймар и майка й се борят да го отворят отново.

Давид се запознава с Маура. Двамата усещат силно привличане един към друг и се отдават на страстта си. Двамата не разкриват истинските си имена, а се наричат Висенте и Марсела.

Давид остава очарован от Маура, но тя знае, че Висенте (Давид) не е никой и решава да търси блестящо бъдеще. За целта смята да спечели братята Браво, без да подозира, че Висенте е един от тях.

Маура и Луиса пътуват до Коатепек. Луиса моли Маура се представи за Карина Росемберг и по този начин да предложи дома, който е оставила преди двадесет години, без да знае, че истинската Карина е жива. Те отиват на родеото, на което се представят Николас и Леонардо Браво - участват в борбите с бикове. Там те се запознават с Елисео Браво. Маура се представя като Карина и заинтригува Елисео, който винаги е искал да купи къщата.

Раул Абаскал продължава да търси Аймар, но тя се противопоставя. Марио удря сина си, а Аймар го защитава. След това тя се съгласява да му стане годеница. Раул е щастлив, защото Аймар най-накрая го е приела.

Леонардо пада от един бик.