Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

6 серия

Елисео решава да изпрати Николас на почивка, като по този начин иска да принуди Давид да поеме своите отговорности в имението!

По време на родеото, Леонардо преживява инцидент - пада от бика. Маура, която се представя за Карина Росемберг, му оказва първа помощ. Леонардо е запленен от красотата и чувствеността на тази жена.

Маура се появява с Николас. Тя вече е хвърлила око на братята Браво. Тя е готова да ги спечели и да използва самоличността, с която се представя, за да преговаря с Елисео, който се интересува от терените на „изгорялата къща".

Елисео не може да понася непокорността на Давид. Той решава да изпрати Николас във ваканция, като по този начин иска да принуди Давид да поеме отговорностите си в имението „Рай".

Давид спасява Сиренита, която се намира в опасност. За нея, Давид се превръща в нейния спасител и неговата любов. Давид има очи само за жената, която е срещнал в къщата за залози, Марсела Ескаланте, която в действителност е Маура.

Аймар се изправя пред Анали и я пита защо не обича Накук. Появява се капитан Солис, който разкрива, че преди години Накук се е опитал да изнасили Анали. Аймар решава да се изправи срещу този мъж и да го накара да признае своето престъпление. Накук се опитва да я убие, но Риго и Тачо й помагат. Аймар прекратява връзката си с Раул Абаскал - тя е напълни искрена с него и му признава, че не го обича.

Давид пристига в имението „Рай" и се изненадва да види там Марсела Ескаланте. Той я пита коя е тя в действителност: Марсела или Карина Росебмерг.

Николас отива в Косумел без да подозира какво може да се случи. Аймар следи Накук.