Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

11 серия

Леонардо разкрива на Николас, че баща му е променил завещанието си!

Елисео се изненадва от пристигането на капитан Солис и Аймар.

Селина моли да не я изпращат в Халапа, Веракрус. Лусио е категоричен и й казва, че тя трябва да разбере, че между нея и Леонардо не може да има любовна връзка.

Николас е изненадан да разбере, че Елисео е бил съдружник на Ернан, бащата на Аймар.

Леонардо все още е увлечен по Маура. Той разбира, че завещанието е променено и сега Николас е единствения наследник.

Елисео и капитан Солис разговарят за съкровището. Аймар моли Елисео да разбули тази ситуация. Той се опитва да ги убеди, че не съществува такова съкровище и че богатството му е продукт на упоритата му работа.

Карина си спомня за детството. Тя страда от болката, която тези спомени предизвикват. Тя търси кутията, в която са документите, които доказват нейната самоличност и за собствеността на „опожарената къща".

Накук разследва къде е Аймар. Той иска да се срещне с Елисео Браво.

Давид отива в къщата Ботел и там се сблъсква с една пияница - това е Мария Тереса, майка му. Той защитава тази жена, без да знае, че тя е неговата майка.

Кармела и Аймар се харесват. Маура моли Николас да се заеме със случая за нейната собственост и използва възможността, за да го прегърне. Аймар ги вижда, но вместо да се сърди, тя защитава положението си на годеница. Това ядосва Маура.

Накук изплашва Анали. Тя му се противопоставя и го изгонва от къщата.

Николас и Аймар мислят за любовта си. Те си спомнят прекрасните моменти, които са преживели в Косумел. Маура казва, че не е готова да пропусне възможността да стане собственица на имението „Рай".

Елисео знае, че проклятието на Черната Перла го преследва. Проклятието на Ацак оживява след време.