Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

16 серия

Леонардо решава да подкара колата, за да се върне в именито, но преживява катастрофа!

Аймар прегръща майка си и плаче пред капитан Солис, Риго и Тачо. Те страдат заради Анали. Аймар облича майка си и я подготвя - тя иска майка й да бъде красива дори в смъртта.

Елисео разказва на Николас една различна история за това, което се е случило преди двадесет години в Косумел. Той смята, че Аймар е заинтересована и че тя е отишла в „Рай" за да го шантажира. Той посява съмнението в сина си.

Аймар пази трупа на майка си и изпитва нуждата да се обади на Николас. Той й отговаря много сухо и това й причинява болка. Тя не му казва нищо, защото усеща, че е различен и че не й вярва. Капитан Солис утешава девойката.

Давид разговаря с Ботел за дълга, който му дължи. Той става негов служител, само го моли Ботел да не се държи зле със сервитьорките.

Куко изпълнява обещанието, което е дал на Давид и се среща със Сиренита. Тя изпада в нервна криза, защото вижда огън, който й напомня за смъртта на родителите й.

Леонардо вярва на Маура, която му казва, че го обича. Той се чувства много щастлив, че е обичан. Той отива в заведението на Палома, за да празнува и се напива.

Маура се възползва от съмненията на Николас за Аймар и се държи с него разбиращо и с много нежност.

Леонардо решава да се качи на колата си и да се върне в „Рай". Той не отчита състоянието си и вероятните последствия от това. Той катастрофира.

Давид научава, че сервитьорката се казва Тереса и е изненадан, защото такова е било името на майка му.