Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

18 серия

Николас убеждава Елисео, че трябва да отиде в Косумел, защото иска да приключи връзката си с Аймар завинаги!

Тереса пита Давид дали е любовник на Карина Росемберг. Той отговаря, че е така и че тя е също е влюбена в него. Тереса го моли за извинение, но трябва да му каже, че Карина смята да се омъжи за Николас Браво. Той остава поразен.

Елисео казва на Николас, че той е единственият от децата му, който има нужната квалификация, за да се грижи за бизнеса и смята да говори с работниците. Той му казва, че преди да направи това, трябва да отиде в Косумел, тъй като смята да приключи връзката си Аймар.

Тереса се разстройва след като вижда Николас. Тя се връща и пие, тъй като едва ли ще получи прошката за това, че е изоставила децата си.

Леонардо се възстановява в болницата, където Николас завежда Маура, за да го посети. Той смята, че това е хубава изненада, но изненадания остава той, тъй като Леонардо реагира агресивно и ги гони.

Марио Абаскал обвинява Раул за това, че е толкова време с Аймар. Раул му се противопоставя и му напомня за чувствата, които изпитва към нея. Марио му казва, че ако Аймар реши да му обърне внимание, ще е от самота, а не от любов.

Николас стига до извода, че Леонардо има интерес към Маура и му казва, но той не го потвърждава. Той му казва, че е сгрешил с Аймар и му разказва за Черната Перла.

Аймар решава да учи Биология и да се грижи за природата, също като баща си Ернан Ласкано.

Куко научава за инцидента на Леонардо и казва на Давид, за да отиде веднага в болницата. След като отива там, Елисео се приближава до него и му казва да не се приближава до него, а да поеме отговорностите си. Николас се опитва да ги успокои. Давид се ядосва и настоява да престане да се прави на добър.

Николас пристига в Косумел, за да приключи с Аймар.

Давид търси Маура и я разпитва за годежа й с Николас. Тя е много изненадана - не знае какво да му отговори.