Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

20 серия

Николас съобщава, че е приключил връзката си с Аймар!

Леонардо е изписан и се връща в имението Рай, където организират вечеря в негова чест.

Отец Аугусто се съгласява да помогне на Тереса, за да си върне любовта на децата си.

Николас се разкайва, че се е усъмнил в Аймар и страда от раздялата им. Риго и Тачо го срещат на плажа и му казват, че Анали не е умряла по естествен начин, а е била убита от Накук.

Маура отива в разрушеното имение на Росемберг в търсене на нещо, което може да й помогне да продължи да се представя за Карина. Намира нейна снимка като момиче.

Раул посещава Аймар, която му разказва какво се е случило с Николас. Тя заявява, че не иска да бъде с никого. Раул е разочарован. Той й се признава в любов и я прегръща. Тя му отговаря, че много би искала да може да му отвърне със същото. Пристига Николас и ги заварва прегърнати. Той упреква Аймар, че много бързо е намерила утеха. Раул отрича, но Николас настоява на своето. Аймар се обижда и повтаря, че между нея и Раул няма нищо, но много би искала, за да продължи напред. Николас казва на Аймар, че Риго и Тачо са му разказали за смъртта на майка й. Той й предлага помощта и приятелството си. Тя не ги приема и му казва, че ще е по-добре да се разделят. Николас приема нейното решение и казва, че смята да се бори за щастието си.

Давид, който се представя за Висенте Рамос, казва на Тереса, че той познава братята Браво и й разказва за тях и Елисео.

Раул посещава Николас в хотела. Заявява му, че смята да се бори за любовта на Аймар, докато тя не му отвърне. Николас му отговаря, че пътят му е свободен и че той може да я направи щастлива.

Капитан Солис разговаря с Аймар и й казва, че трябва да даде на Николас втора възможност, тъй като двамата се обичат.

Николас се завръща в имението Рай. По време на вечерята в чест на завръщането на Леонардо, той съобщава, че е приключил връзката си с Аймар. След вечерята, Маура се приближава до Николас и го целува страстно.