Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

23 серия

Аймар посещава Каманек, който е на път да й разкрие тайната на Черната Перла!

Елисео настоява Накук да признае, че е убил Анали, за да може Николас и Бараса да получат доказателства и да го арестуват. Накук подозира, че това е капан и заплашва Елисе с нож. Когато Николас вижда това, той се притичва на помощ.

Каманек казва на Аймар, че се е случило нещастие заради Черната Перла и че тя няма да може да забрави Николас.

Куко вижда Селина да плаче за Леонардо, който е влюбен в Маура. Той й казва, че я обича и че ще я чака.

Накук успява да избяга от „Рай" и отива в бара на Палома.

Аймар се запознава с Манрике, която работи за правителството. Тя й разказва за злоупотребите на Марио Абаскал. Манрике обещава да й помогне.

Палома успява да получи признание от Накук за извършеното от него престъпление. Веднага след това влизат Николас и Бараса, за да го арестуват.

Каманек вижда как Елисео Браво е предизвикал смъртта на Ернан Ласкано преди двадесет години.

Отец Аугусто посещава имението „Рай" и се опитва да поговори с Леонардо за майка му. Елисео, много притеснен, го моли да не говори за нея в дома му и го пита дали я е видял отново.

Давид разказва на Куко за караницата, която е имал с Николас. Той казва, че подозира, че той иска да има нещо общо с Маура и го моли да следи. Той му отговаря, че не е видял нищо, което да потвърждава думите му, че Николас иска да има нещо с нея. Съветва го да внимава с Леонардо, който е влюбен в Маура.

Аймар казва на Марио Абаскал, че го е обвинила пред Манрикес за това, че експлоатира работниците. Марио се ядосва и я заплашва. Раул я защитава.

Маура подготвя изненада за Николас - тя иска да го съблазни.

Аймар отива да посети Каманек, който иска да й разкрие тайната за Черната Перла и за Елисео. В този момент влиза един мъж и похищава Аймар.