Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

25 серия

Елисео казва на Николас, че смята да подпомогне финансово Аймар!

Капитан Солис, Риго и Тачо търсят Аймар. Те отиват при Каманек, който им съобщава, че един мъж я е отвлякъл.

Николас отива при отец Аугусто за съвет, тъй като се чувства объркан - въпреки че обича Аймар, той се чувства привлечен от Маура. Отец Аугусто споменава майка му и Николас реагира много остро. Той го моли да не я споменава повече. Тереса пристига и чува, когато Николас казва на свещеника, че не може да прости на майка си.

Капитан Солис отива в офиса на Марио Абаскал и го обвинява за изчезването на Аймар. Той отрича да има нещо общо с това. Солис му казва, че само той би могъл да й навреди. Раул също обвинява баща си в изчезването на Аймар и го моли да му каже истината, тъй като той я обича. Баща му го уверява, че няма нищо общо с това.

Леонардо успява да стане с помощта на Селина, но когато се опитва да ходи, той пада.

Бараса търси Маура, за да потвърди самоличността й, тъй като не разполагат с необходимите документи, които да доказват нейната самоличност.

Аймар се опитва да избяга с импровизиран сал, но не й стигат сили.

Николас и Маура отново се срещат. Тя продължава с опитите да го съблазни. Той й казва, че я желае, но не иска да я използва като отдушник.

Луиса и Маура разговарят. Луиса я обвинява в това, че е ходила да търси Давид. Маура й отговаря, че само той я кара да се чувства жена.

Полицията задържа Марио Абаскал по подозрения за отвличане на Аймар.

Елисео казва на Николас, че смята да помогне на Аймар финансово, но в замяна настоява Николас да започне връзка с Маура.