Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

31 серия

Докато язди, конят й се подплашва и Аймар пада в реката!

Леонардо пита Елисео дали Аймар е в имението „Рай" и смята, че е там, защото го изнудва. Елисео му казва, че девойката не е това, за което са я мислели, но Леонардо не му вярва.

Давид остава впечатлен от новината, че Тереса е неговата майка. Той я осъжда, а отец Аугусто му обяснява, че тя се е върнала, но Елисео й е забранил да види децата си. Давид е много разстроен и не знае дали ще може да й прости.

Леонардо влиза в стаята на Маура, докато тя спи и се опитва да я убие. Тя се събужда навреме, за да се спаси, но не успява да разбере кой е бил. Маура излиза на бегом от стаята си и съобщава на всички, че някой се е опитал да я убие. Когато Аймар и капитанът пристигат, започва караница между двете.

Маура разговаря с Луиса за случилото се и стига до извода, че само двама души имат причина да я мразят: Аймар и Леонардо.

Леонардо обвинява Аймар за това, че се е върнала в имението „Рай", за да извлече полза от баща му. Той й казва, че Николас й е призна истината за изчезването на Черната Перла, когато той се е опитал да я защити.

Николас събира персонала в имението, за да ги запознае с новото положение и да разбере кой ще остане с него. Болшинството са решени да напуснат. Сред тях е Лисандро.

Аймар излиза да язди покрай реката. Две деца играят там и изплашват коня й. Той изхвърля от гърба си Аймар и тя пада в реката.