Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

33 серия

Давид прощава на Тереса и я нарича „мамо"!

Давид и Куко отиват да търсят Сиренита, но най-големият от братята Браво не може да престане да мисли за Тереса и за това, че тя е негова майка. Той решава да се върне и да види как е.

Леонардо казва на Елисео, че Аймар и той не могат да живеят под един покрив, тъй като той не й вярва. Той е убеден, че тя е изнудвала баща му, за да се върне. Елисео му отговаря, че няма да му позволи да го манипулира и му казва, че той е бил този, който е настоял та да се върне в имението „Рай". Елисео пита Леонардо къде смята да отиде след като не може да ходи. Тогава Леонардо става от инвалидната количка.

Аймар и Николас се срещат на площада в Халапа (където той й направи серенада). Той чува как Аймар казва, че го обича, но след това тя отрича. След кратък разговор, тя му заявява, че дори да го обича, няма да му позволи отново да я нарани. Тя решава да се върне в Косумел. Николас моли Аймар да не си тръгва и настоява да й обясни всичко. Обещава й повече да не й говори за любовта си, но я моли да му се довери. Тя приема.

Лисандро се качва в един камион, който заминава за САЩ. Той се скрива заедно с останалите работници, но им става прекалено горещо и започва да не им достига въздух.

Луиса отива да търси Давид, за да провери дали той знае за годежа на Маура и Николас.

Давид отива в болницата, за да види Тереса. Тя му казва, че само мъртва ще може да плати за всичко, което е причинила на него и братята му. Давид й прощава и я нарича „мамо". Двамата се прегръщат.