Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

37 серия

Акилино трябва да се избави от Давид!

Давид събира група мъже и се отправя с тях в имението „Рай", мислейки че работниците там се подготвят за бунт. Акилино го вижда и предупреждава Маура, която за да спре Дари казва на Елисео, че синът му се приближава към имението и смята да го вземе със сила.

Луиса разговаря с Акилино и му предлага много пари, за да попречи на Давид да пристигне в имението „Рай" и да се избави от него, дори ако се наложи да го убие.

Сиренита отваря една дървена кутия, която се намира в руините на имението на Росемберг, в която се намират документите за собственост на имението.

Аймар чува Луиса и Маура да коментират, че са накарали Давид да повярва, че работниците в имението се подготвят за бунт. Тя веднага разказва това на Елисео, но той не й вярва.

Когато влизат в имението, за да разберат какво става, Давид и Куко се сблъскват с Акилино, който им препречва пътя. Той казва на Давид, че няма никакъв бунт. Двамата се сбиват и по време на борбата се чува изстрел - Акилино ранява Давид.

Маура чува изстреля и се разплаква, защото си мисли, че Давид е ранен. Леонардо я чува и я пита защо плаче заради брат му.

Акилино извежда Давид от имението, за да се избави от него и го занася на брега на морето, където се опитва да го удави.