Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

38 серия

Аймар разкрива на Маура, че е чула какво планират в Луиса против Давид!

След като ранява Давид, Акилино се опитва да го удави в морето. Убеден, че си е свършил работата както трябва, той го оставя на брега на морето. Сиренита пристига в този момент и го спасява от водата.

Елисео отива при Палома и й съобщава, че Николас е открил Лисандро. Той й казва също така, че той е обвинен в убийство. Разгневена, Палома тръгва за границата, за да се срещне с Николас и да го помоли да не спира да помага на сина си. Той й казва, че трябва да се връща в имението „Рай", а Палома му съобщава, че не може да изостави Лисандро, защото той му е брат.

Сиренита отива в имението „Рай", за да търси Аймар. Тя й разказва какво се е случило с Давид. Аймар, заедно с капитан Солис, веднага отива да му помогне.

Рой посещава Тереса в болницата и й съобщава, че той знае истинската самоличност на Висенте Рамос. Той я предизвиква, за да му признае, че Давид е неин син. Отец Аугусто пристига на време, за да попречи на Тереса да пие отново. Тя споделя с него, че е признала на Рой, че Давид е неин син.

Отчаяна, Маура отива при руините на имението на семейство Росемберг, за да търси Давид. Сиренита й пречи да мине, а Аймар й казва, че е чула, докато е говорила с Луиса и й заявява, че знае, че те са измислили всичко това, за да измамят Давид.