Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

39 серия

Маура е изнасилена от Леонардо в конюшнята!

Николас остава, за да защити Лисандро. Той го пита за името на баща му. Лисандро му отговаря, че се е казвал Балдомеро Флорес и че е бил свещеник, поради което Палома никога не му е говорила за него. Николас моли Лусио да разследва всичко свързано със самоличността на предполагаемия баща на Лисандро.

Куко отива при руините на имението на семейство Росемберг и разбира, че Маура е отишла да търси Давид. След това среща Сиренита и Аймар, които се грижат за Давид.

Акилино отива на плажа, за да търси тялото на Давид, за да може да получи обещаното възнаграждение от Луиса. Той разбира, че тялото е изчезнало и съобщава това на Луиса. Тя му нарежда да го открие.

Елисео и Бараса отиват при руините на имението на семейство Росемберг, за да търсят Давид. Пристига капитан Солис с лекарства за Давид. Елисео го пита за кого са тези лекарства, но Солис успява да се измъкне умело и ги уверява, че ги е купил за Сиренита, която е болна.

Накук е хоспитализиран и той използва възможността, за да избяга, преобличайки се като монахиня.

Маура се опитва да излезе от имението „Рай", за да търси Давид, но открива в конюшните Леонардо. Той е изпълнен с гняв и страст. Накрая той я изнасилва.