Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

41 серия

Маура се оплаква на Елисео, че Леонардо я преследва!

Куко търси Селина и я моли да го скрие в дома на Микаела, тъй като Елисео го издирва, за да го вкара в затвора.

Маура търси Акилино и го обвинява за това, че се е опитал да убие Давид. Тя обвинява Елисео, но Акилино й разкрива, че кръстницата й му е наредила да убие Давид.

Давид казва на Сиренита и Аймар, че Маура знае къде е той и ги моли за доказателства, за да не се лъже отново и да й се довери. Аймар му казва, че тя е лицемерка, но не се осмелява да каже на Давид защо мисли така. След като се погрижва за Давид, Аймар отива в имението „Рай". Когато пристига там, тя вижда Леонардо и Маура да се целуват. Тя иска обяснение и ги уверява, че Николас ще научи за това.

След като се опитва да договори с мъжа, Николас е разкрит, тъй като идва група мъже, които са били негови работници и го разпознават. Мъжът се възползва от ситуацията, за да се опита да избяга, но накрая е задържан.

Маура търси Луиса. Тя е ядосана, защото леля й е наредила да убият Давид. Двете спорят разгорещено и Луиса й удря шамар. Маура я уверява, че ще се погрижи Давид никога да не се върне в имението „Рай".

Накук се промъква в компанията, където напада Раул и му открадва пари, за да избяга. Той иска да открие Аймар и Николас.

Леонардо казва на Маура, че когато Николас се завърне, той ще му разкаже за връзката, която съществува между тях, за да предотврати конфликти, които могат да възникнат. Маура казва на Елисео, че Леонардо я преследва от момента, в който Николас е заминал и за това е решила да напусне имението.