Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

43 серия

Давид целува по бузата Аймар и Николас ги вижда!

След като Карина успява да посее семето на съмнението в Николас за предполагаема връзка между Аймар и Давид, той решава да отиде до руините на имението Росемберг, за да се увери със собствените си очи.

Аймар отива в църквата, за да се помоли на Бог. Тя иска да издържи приемните изпити в университета и Давид да оздравее. Доната я чува и отива при отец Аугусто.

Бараса се среща с Хакобо, който е златаря, който е изработил медальона на Карина. Той му разказва, че Карина и кръстницата й са живи. Хакобо е много изненадан, защото той е знаел, че и двете са умрели.

Аугусто разпитва Аймар за Давид. Тя му разказва за случилото си и къде се намира той сега. След това, те отиват в имението на Росемберг. Той казва на Давид, че Мария Тереса е добре и че той я е настанил в църквата, за да може тя да продължи с възстановяването си.

Завръщайки се в имението „Рай", Аймар се среща с Николас, който се държи с нея сериозно и много хладно. Той я кани да вечерят заедно, той тя отказва. Това засилва подозренията на Николас.

Луиса и Маура посещават Ботел, за да го помолят да се погрижи за Давид и да направи така, че той да изчезне за известно време.

Лусио се досеща, че Куко се е скрил при сестра му и съобщава за това на Елисео, който веднага отива да го търси.

Аймар отива в имението Росемберг, където се намират Сиренита и Давид. Той се възстановява и казва, че иска да отиде да види морето. Сиренита се изплашва и се скрива в руините. Аймар и Давид остават сами. Той използва този момент, за да й благодари за всичко, която е направила за него. Той я целува по бузата. Николас, който в това време ги шпионира, вижда тази сцена и смята, че двамата се целуват по устата. Той приема, че думите на Маура са истина.