Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

44 серия

Маура съобщава, че ще се омъжи за Николас след един месец!

Аймар разказва на Давид, че Маура се е сгодила с Николас и в същото време се е забъркала с Леонардо. Давид реагира яростно.

Пристигайки в дома на Микаела, Елисео я пита Куко къде е Давид. След като не получава отговор, той прави така, че да го арестуват.

След като Аймар си тръгва от руините, Ботел и Рой нападат Давид и Сиренита и ги похищават.

Когато се прибира в имението „Рай", Аймар се изправя срещу Николас, който я упреква за предполагаемата връзка с Давид. Тя се опитва да го убеди, че греши и му предлага да се върнат в руините, за да изяснят положението. Пристигайки при руините, те забелязват, че Давид не е там и Николас вярва, че всичко е било добре замислен план на Аймар.

След като го похищават, Давид разбира, че Ботел знае истинската му самоличност. Давид е изненадан и го пита дали Елисео го е наел, за да го отвлекат. Ботел отрича.

Разочарован от мисълта, че Аймар е любовница на брат му, Николас се поддава на Маура, която се опитва да го утеши. Николас предлага на Маура да се оженят след един месец.

Елисео отива при Палома, за да изясни нещата. Разговорът им се превръща в спор. Появява се Лисандро, за да защити майка си. Когато той се засилва да удари Елисео, Палома му казва, че той е неговия баща.

Раул разговаря по телефона с Аймар и й съобщава, че Накук е избягал.

Елисео, Николас, Луиса и Маура сядат да ядат. Аймар пристига, но след като вижда Маура, тя решава да си тръгне. Пред всички, Маура вдига тост и съобщава, че след месец ще се омъжи за Николас.