Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

47 серия

Николас и Аймар се изправят срещу Маура!

Когато са на път да изконсумират любовта си, Аймар се отдръпва от Николас и му казва, че иска този момент да бъде много специален. Николас я разбира и двамата се подготвят да спят.

Тереса не може да контролира емоциите си и отново посяга към бутилката. Тя се унася и изпуска бутилката, предизвиквайки пожар. Доната пристига на време със Сиренита и предотвратяват трагедията.

Акилино пристига в колибата, където Николас и Аймар спят. Без никаква причина, той насочва към тях пистолет. Николас се събужда и го упреква. След това го пита дали той е стрелял по Давид. Акилино е изненадан и отрича.

Маура се обажда на Леонардо и го убеждава, че се е скарала с Николас и той е приключил връзката им, тъй като е решил да се сдобри с Аймар.

Давид се среща с Леонардо и му съобщава, че Карина (Маура) си е играла с тримата. Заслепен от любовта, която изпитва към нея, Леонардо не може да приеме това. Давид разбира, че няма смисъл да продължава да говори и решава да си тръгне, но преди това му съобщава, че майка им се е върнала.

Лисандро се съгласява да си направи ДНК-анализ, за който го моли Елисео, за да се установи дали наистина му е син. Елисео му заявява, че не смята да му дава пари или да подели състоянието си с него. Лисандро, много наранен, му казва, че не го интересува и е решен да му докаже, че не е по-лош от синовете му.

Пристигайки в имението „Рай", Николас и Аймар се срещат с Маура, която го обвинява, че си е играл с нея. Той й отговаря, че тя си е играла с тях и я пита защо си играе с чувствата на Леонардо. Маура е шокирана и не знае какво да отговори.