Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

51 серия

Маура иска да убеди Аймар, че Николас не я обича, но не успява!

Лисандро отива в един бар, за да си търси работа. Влизайки, той разговаря с двама мъже, единият от които се казва Хосе Мигел. Той е заплашен с нож. Лисандро му помага и разоръжава нападателя. Хосе Мигел му благодари и му казва, че може да го наеме на работа в ранчо, което е купил наскоро.

Докато Аймар се къпе, Луиса прониква в стаята й, без тя да разбере, и се опитва да я удуши. Луиса смята, че си е свършила работата и вярва, че Аймар е мъртва. Но в този момент, Кармела влиза, за да смени кърпите и открива безжизнената Аймар. Тя веднага вика помощ. Николас пристига на момента и помага на Аймар. Той я реанимира. Маура се появява и Николас я обвинява, вярвайки че тя е нападнала годеницата му. Раул се намесва в спора и отбелязва, че може да е бил Накук, когото е видял в града.

Давид разследва какво се е случило със семейство Росемберг и открива, че един мъж, Крус Лопес, който се намира в психиатрична клиника в Халапа, заявява, че е убиеца. Давид търси Куко, за да му помогне да проникне там.

Маура разговаря с Ботел и го моли да попречи на Николас да се ожени за Аймар.

Елисео пристига, когато Николас разговаря с Акилино и го моли да увеличи бдителността в имението след случилото се с Аймар, тъй като те са започнали с подготовката за сватбата. Елисео го упреква за това и съветва Николас да премисли много добре нещата.

Маура се подиграва с Аймар, която се подготвя за сватбата си. Тя й казва, че Николас не я обича и само иска да я използва, както е направил с нея. Аймар се ядосва и й удря шамар. Маура настоява, че Николас не я обича и се опитва да посее съмнение в нея, но в този момент се появява Николас с мариачи, за да направи серенада на Аймар.