Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

54 серия

Аймар се прибира в дома си в Косумел!

Аймар се изпълва с болка и разочарование, когато Николас не пристига на сватбата. Капитан Солис и Раул се опитват да я утешат и да й дадат сили, но напразно.

Николас опитва да се свържи с имението, за да предупреди за ситуацията си, но Акилино е отрязал телефонната линия, за да попречи на Николас да се свържи. Елисео забелязва това и нарежда на Лусио да оправи нещата.

Аймар се връща в имението и открива писмо, което се предполага, че е от Николас. В него той я моли да му прости, тъй като се чувства много объркан, за да се ожени. Тя решава да се върне в Косумел заедно с капитана и Раул.

Тереса отива в бара на Палома. Тя е изненадана и я пита с какво може да й помогне. Двете разговарят. Тереса споделя с нея позицията, която е заел Елисео срещу нея. От своя страна Палома й казва, че Лисандро е сина й от Елисео.

Николас успява да се върне в имението и разказва на Елисео, че са му заложили капан, за да не се появи на сватбата. Той пита за Аймар. Баща му отговаря, че тя е решила да се върне в Косумел.

Маура и Луиса проследяват Аймар до летището и без някой да ги забележи, й правят снимки, докато се прегръща с Раул.

Николас открива Акилино и ядосан го обвинява за инцидента от предната нощ. Той се преструва, че нищо не знае и обвинява за всичко Рой. По-късно, Николас отива на летището в търсене на Аймар. Когато пристига, той научава, че самолетът е отлетял и той не може да направи нищо друго, освен да си купи билет за следващия ден.

Прибирайки се в дома си в Косумел, Аймар все още се чувства много наранена. Тя решава да сложи край на любовта си към Николас.