Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

55 серия

Маура подозира, че е бременна!

Луиса и Маура обработват снимките, които са направили на Раул и Аймар на летището, за да изглежда, че те се целуват.

Николас пътува до Касумел, за да се види с Аймар и да се опита да й обясни защо не е отишъл на сватбата. Аймар е много разстроена и не позволява на Николас да говори. Той се опитва да я убеди, че всичко е станало заради ергенската вечер, но Аймар не му вярва. Раул защитава Аймар и двамата с Николас се сбиват. Аймар успява да ги раздели. Тя заявява, че ще се омъжи за Раул и казва на Николас, че той е сложил край на връзката им с писмото, което й е оставил. Николас е изненадан, тъй като той не знае за никакво писмо и й го казва.

Мария Тереса отива в имението „Рай" и се среща лице в лице с Елисео, който я гледа с презрение и я гони от имението. Двамата започват да говорят и да се обвиняват за допуснатите грешки. Елисео й напомня, че тя е изоставила децата си. От своя страна Мария Тереса го обвинява, че не е дал достатъчно любов на синовете си и за това, че не е признал Лисандро.

Леонардо посещава ранчото на Хосе Мигел и се среща с Лисандро, който му казва, че е син на Елисео. Леонардо реагира много спокойно и го нарича „братко".

Маура припада в резултат от бременността си. Елисео я вижда и иска да извика лекар. Маура се оправя и попречва да извикат лекар, тъй като той може да разкрие състоянието й. Луиса използва ситуацията, за да се опита да съблазни Елисео. Той е безразличен към нея и мисли само за Тереса.