Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

57 серия

Давид започва да подозира, че Сиренита е Карина Росенберг!

Накук хваща Елисео и го завежда на плажа, където се опитва да го жертва, за да може да освободи Черната перла от проклятието. В момент на разсейване от страна на Накук, Елисео успява да се освободи и се опитва да избяга, но Накук стреля по него, за да го спре.

Николас се разкайва, че е спал с Маура, която се опитва да го убеди, че не бива да съжалява.

В психиатричната клиника, Давид случайно се запознава с Крус Лопес - човекът, който е говорил за убийството на семейство Росемберг. Давид го моли за подробности около инцидента. Мъжът му разказва, че не е възможно Карина Росемберг да е жива, защото той сам я е убил. Давид стига до заключението, че Карина (Маура) е измамница.

Николас и Леонардо забелязват, че Елисео отсъства. Те тръгват да го търсят. По пътя, те чуват изстрели, които ги отвеждат до местонахождението на баща им. Те успяват да пристигнат на време, за да го спасят - Елисео изглежда в безизходно положение. Накук моли Николас и Леонардо да не го убиват. Той получава инфаркт.

Бараса съобщава на Николас, че са хванали човека, който го е похитил. Ядосан, Николас отива при Рой, за да му иска отчет за действията.

След като спасява баща си, Леонардо моли Елисео да поговорят за Лисандро. Двамата разговарят и Леонардо му заявява, че не се интересува от наследството му и е готов да помогне на Лисандро и майка си.

Маура казва на Николас, че си е направила изследване, което доказва, че тя е бременна. Така тя го кара да мисли, че детето, което чака, е от него.

Аймар се връща в Халапа, за да започне следването си. В първия учебен ден, тя изпуска една книга и Хосе Мигел й помага. Когато я вижда, той остава впечатлен от нейната красота.

Крус Лопес описва на Давид каква е била малката Карина Росемберг. Най-големият от братята Браво си дава сметка, че това описание отговаря на Сиренита.