Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

58 серия

Николас отива да разпита Рой в килията и разбира, че е мъртъв!

Когато Маура съобщава на Елисео, че чака дете от Николас, той се радва на новината и я уверява, че ще я подкрепи.

Луиса и Елисео притискат Николас, за да приеме да се ожени за Маура. Николас няма желание да се жени, тъй като има много други неща, за които да мисли в този момент.

Палома отива при Елисео, но той я отблъсква. Тя му казва, че не може да му има доверие, тъй като си е мислела, че връзката между тях е била искрена, но не е било така. Тя го заплашва, че ако не признае Лисандро за свой син, тя ще разкаже на властите за съкровището, което е намерил в Косумел.

Хосе Мигел и Росита, майка му, срещат Аймар и Сиренита в църквата. Тя го моли за извинение за начина, по който се е отнесла с него, когато й е помогнал с падналата книга. Той не смята, че това е важно и я представя на майка си. Росита остава замислена, когато вижда Сиренита, тъй като тя й напомня за една ученичка, която е имала преди години, докато е работила като учителка.

Акилино съобщава на Маура и Луиса, че Аймар се е върнала. Те са удивени и планират начин да се избавят от нея.

Давид разкрива истинското си име пред д-р Ортис, който го познава само като Висенте Рамос. След като той научава това, много се изненадва и изплашва, тъй като разбира, че младежът принадлежи на могъщо семейство. Давид го моли в замяна да се погрижи за Сиренита (Карина).

Куко разказва на Николас подробности за това как Ботел и Рой са го похитили заедно с Давид. По пътя има инцидент и това не позволява на Аймар да ги види.

Хосе Мигел търси Аймар, за да я пита за истинското име на Сиренита, тъй като майка му смята, че я разпознава като своя ученичка - Карина Росемберг. Тя е изненадана и му казва, че иска да говори с Росита.

Николас отива в затвора, за да разпита Рой. Когато пристига в килията, научава, че той е мъртъв.