Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

61 серия

Аймар успява да се измъкне от Накук!

Аймар отива да търси Николас, за да говори с него. Когато пристига, тя чува Елисео да казва, че Карина (Маура) очаква дете от Николас. Това променя плановете й и тя решава да си тръгне без да говори с Николас.

Сиренита разказва на Давид, че си спомня как родилите й са умрели при пожар. Това още повече засилват подозренията на Давид, че Маура е измамница.

След ожесточен спор с Маура, при който Николас й заявява, че единствената жена, която обича, е Аймар, той решава все пак да се ожени за Маура, за да може детето, което тя очаква, да има дом и семейство.

По време на ревизията на имението, липсват някакви документи по плащания, които Лусио е трябвало да извърши. Елисео се ядосва и го уволнява.

Аймар отива в затвора на посещение на Накук. Той използва момента, за да хване Аймар и да я използва като заложница по време на бягството си. След това, той влиза в зоопарка в търсене на изход. Аймар се възползва от негово разсейване и успява да избяга. В това време Накук се подхлъзва и пада в клетката на тигъра, където остава на милостта на животното.