Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

62 серия

Леонардо е нападнат от един бик!

Незащитен, Накук се оказва срещу тигъра и започва да губи разума си, мислейки че това е племенен бог на маите. Животното реагира и го атакува. Накук среща смъртта си в лапите на животното.

Леонардо казва на майка си, че ще направи всичко възможно, за да намери подходящ донор, от когото да вземат черен дроб. Той й обещава да убеди Николас да й прости.

Хосе Мигел все повече се влюбва с Аймар. Той споделя с Лисандро, който му разказва, че Николас е изоставил Аймар в църквата в деня на сватбата им.

Селина среша Леонардо и му казва, че тя е неговата „Муза" - приятелката от Интернет. Той е изненадан. Тя му съобщава, че същата вечер Николас и Маура ще се женят, тъй като тя е бременна. Леонардо стига до извода, че Маура мами Николас и че детето, което очаква, може да е от него.

Николас сключва граждански брак с Маура. Той е много тъжен - по лицето му се забелязва, че страда заради това, че е длъжен да се ожени за жена, която не обича.

Аймар пристига в имението „Рай", за да предупреди Николас, че майка му е в тежко състояние и може да умре всеки момент. Тя пристига в момента, в който признават Николас и Маура за съпруг и съпруга. Николас забелязва Аймар, която си тръгва от имението тичешком. Той я последва и се опитва да поговори с нея. Аймар му съобщава за здравословното състояние на майка му и си тръгва.

Леонардо казва на Селина, че ще се види с Николас в имението, за да му разкаже за Маура. Селина отива в имението и казва на майка си (Кармела) за това. Но Маура отново подслушва разговора и нарежда на Акилино да попречи тази среща да се осъществи.

Леонардо пристига в имението „Рай", за да говори с Николас. Акилино му предлага да го изчака на арената. Той използва тази възможност, за да пусне един бик, който напада Леонардо пред очите на Николас.