Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

64 серия

Давид заявява на Маура, че знае, че тя не е Карина Росемберг!

Сиренита отива при руините на имението, за да потърси кутията, в която се намира нотариалния акт. Когато пристига там, тя забелязва, че са започнали да го ремонтират. Тя се опитва да намери кутията.

Аймар се изправя срещу Маура и Луиса. Елисео научава, че синът му Леонардо е решил да дари органите си след смъртта му. Баща му накрая приема да изпълни желанието му. Черният дроб на Леонардо е дарен на майка му.

След като получава черния дроб на Леонардо, Тереса е подложена на трансплантация. Операцията е успешна. Когато я връщат в стаята преди да е излязла напълно от упойката, Давид я окуражава да се възстанови бързи и я нарича „мамо". Николас, който пристига без да го забележат, чува това и го пита защо я нарича така. Давид му казва истината. Николас си тръгва.

Селина поднася напитки в стаята на Маура и Луиса. Разказва им, че предната вечер е била с Леонардо и той е подозирал, че детето, което очаква Маура, е от него. Маура я заплашва, че ако каже на някого, ще изгони нея и семейството й от имението.

Леонардо е отнесен в имението, за да бъде погребан. Присъстващите близки и приятели страдат много, с изключение на Маура и Луиса, които се радват, че Леонардо не е успял да говори с Николас.

Давид се надява, че всички са си тръгнали от погребението на Леонардо, за да пости гроба му и да се сбогува с него. Там той се среща с Маура. Той я напада и я нарича предателка. Заявява й, че знае, че тя не е Карина Росемберг.