Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

67 серия

Минава време и Маура ражда прекрасно бебе!

Давид говори с Николас и го моли да преосмисли отношението си към Мария Тереса и да й прости. Николас обещава да помисли.

Микаела опитва да се сближи с капитан Солис. Той отхвърля възможността да опита с нея, тъй като мисли, че е прекалено стар за това.

Елисео среща Аймар и я укорява за това, че е срещнала Николас с майка му в опит да ги сдобри. Тя се опитва да му обясни причините за своите действия и защо Николас трябва да прости на майка си. Елисео е обезпокоен и я моли да не се меси повече.

Д-р Ортис продължава с терапията на Сиренита. Той се опитва да върне паметта и по време на сеансите, той успява да върне спомените от детството.

Аймар отива в ранчото на Хосе Мигел, където майка му й показва годишника, в който има снимка на Карина Росемберг като дете. След като разглежда добре снимката на малката Росемберг, Аймар стига до извода, че Карина (Маура) е измамница.

Давид търси сред руините на имението на Росемберг. Макарио му дава адреса на компанията, която е отнесла всичко. Когато пристига на мястото, където трябва да се намира компанията, Николас разбира, че такава компания не съществува.

Ботел разглежда годишника, който е откраднал. Той казва на Маура, че знае, че тя се представя за Карина Росемберг и за това тя толкова често иска услуги от него. Той знае прекалено много нейни тайни. Ботел иска един милион песо, за да запази тайната.

Аймар разказва на Николас какво е открила в годишника. Той претърсва вещите на Маура и се усъмнява в истинската й самоличност.

Минава време... Маура ражда красиво дете. Николас е много развълнуван от появата на сина си.