Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

68 серия

Николас не вярва, че майка му се е върнала, за да иска част от наследството!

Елисео има огромно желание да види внука си и когато го вижда, се чувства много горд. Маура и Луиса поддържат вид, че са щастливи от раждането на детето, което решават да кръстят Леонардо. Елисео, в знак на благодарност за първородния внук, решава да подари Черната Перла на Маура. Той разказва как се е оказала в него и каква е била връзката му с Аймар.

Николас се опитва да отделя внимание на сина си. Маура го упреква, че той не й обръща никакво внимание и изпада в истерия. Тя си мисли, че това дете е живо копие на Леонардо.

Лисандро съобщава на Давид, че е син на Елисео. Давид се ядосва на баща си, че не го признава като свой син и сам предлага подкрепата си.

Отец Аугусто извиква Давид да отиде в църквата, където има изненада за него - да види новия вид на Сиренита. Давид се изненадва не само от новия й вид, а и от факта, че тя го нарича с името му.

Луиса сключва облог с Ботел, за да си върне годишника. Когато вижда снимката на малката Росемберг, тя разбира, че става дума за Сиренита.

Елисео се среща с Мария Тереса в болницата. Двамата разговарят. Той я обвинява, че се е върнала, за да поиска половината от имението „Рай". Тя отрича, но му заявява, че ако направи това, ще е за да го даде на Давид.

Елисео разказва на Николас за срещата, която е имал с майка му. Казва му, че тя е признала, че се е върнала, за да поиска част от наследството му.

Хосе Мигел отново се среща с Марта, негова бивша годеница, която се е върнала от Лондон. Те вечерят заедно. По време на вечерята, тя го пита дали продължава да я обича. Той й отговаря, че разстоянието и времето са му помогнали да я забрави и й споменава за появата на Аймар в живота му.

Николас поема случая на нощен пазач, който е обвинен несправедливо от компанията, в която е работил, че е търгувал с оръжие. След като го разпитва за подробности, той научава, че собственикът на компанията се казва Марио Абаскал.

Марта започва работа в университета, в който учи Аймар. Тя участва в студентския съвет, където се запознава с Аймар. Тя има съмнения, че това е същото момиче, за което й е говорил Хосе Мигел.