Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

69 серия

Николас разбира, че Маура не иска да се грижи за бебето!

Тереса отговаря на Николас, че не се интересува от наследството на Елисео, но настоява, че Давид и Лисандро заслужават своята част за това, че са синове на Елисео.

Марта разговаря с Аймар и я пита дали е годеница на Хосе Мигел. Тя й отговаря, че е много наранена от любов и за това в него вижда само приятел. Това подхранва надеждата на преподавателката, че може да се събере отново с него.

Мария Тереса и Сиренита напускат църквата, за да отидат да живеят в дома на Аймар.

Луиса занася Леонардито при майка му, Маура. Когато тя го вижда, го отхвърля. Споделя, че детето много й напомня на Леонардо, когото тя ненавижда. Луиса я упреква и й казва, че трябва да приеме детето.

Елисео не спира да мисли за Мария Тереса и разбира, че все още я обича. В този момент, Луиса влиза в стаята му и започва да го целува. Той произнася името на Тереса. Луиса си тръгва много обезпокоена.

Ноласко задържа Ботел след като Луиса го обвинява в кражба. Той се съпротивлява, но безполезно. Властите откриват, че медальонът на Карина Росемберг е у него. Ботел е заключен. Той разбира, че това е дело на Луиса и Маура и решава да им отмъсти.

Марта посещава Росалинда и обсъжда с нея, че Хосе Мигел таи напразни надежди за Аймар. Тя получава покана да поязди. Давид подготвя коня и я придружава. Двамата изпитват голямо привличане.

Една колежка на Николас, която е преподавателка, я моли да я покрие в университета, тъй като ще я оперират. Той приема с надеждата да срещне Аймар отново.

Маура се отегчава от плача на бебето и казва на Луиса, че ненавижда малкото и не иска да се грижи за него. В този момент, Николас влиза в стаята и чува думите й. Той я упреква за това, че отхвърля сина си.