Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

71 серия

Луиса е хваната от хората на Ботел!

Аймар съобщава на Николас за похищението на капитан Солис и го моли за помощ. Без да се замисли, той отива да се види с нея, а Маура остава обезпокоена.

Акилино отвежда Сиренита на едно тайно място, където се опитва да я изнасили. Сиренита го моли да не я наранява, но той продължава. В отчаянието си, Карина взема един камък и го удря. След това успява да се освободи и да избяга. Акилино й казва, че някой е изпратил убийци по петите й.

Аймар и Николас отиват на мястото, където трябва да предадат парите, за да спасят Солис. Когато пристигат на мястото, Николас се скрива и оставя Аймар сама, която усеща как един мъж се приближава към нея и й взема чантата. Николас излиза от прикритието си и започва да се бие с престъпника, който успява да избяга. Николас се връща, а Аймар се разплаква заради това, че не са успели да спасят капитана. Няколко минути по-късно, Аймар и Николас срещат Солис и Микаела. Те им разказват за случилото се. Когато нещата се успокояват, Николас прегръща Аймар и й казва, че много иска да са заедно. Тя се отдръпва от него и го моли да не й говори повече за любов. Той я разбира.

Маура се преструва на жертва и казва на Елисео, че Николас не иска да се грижи за нея и сина им. Освен това му съобщава, че Николас е с Аймар. Елисео е много притеснен. Той смята да упрекне сина си за позицията му, когато се прибере.

Николас придружава Аймар до университета. Когато пристигат там, те се срещат с Хосе Мигел, който започва да ревнува. Той разговаря с Николас, докато Аймар не одобрява поведението му.

Луиса отива в полицията, за да прибере скъпоценностите, които са прибрали от Ботел. Когато си тръгва, тя вижда Николас и решава да провери какво прави там. Когато си тръгва от там, Луиса е спряна от един мъж, който й казва, че ще я заведе при истинската Карина Росемберг. Те я отвеждат в една стая, където започват да я бият по нареждане на Ботел.