Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

72 серия

Давид има съмнения, че бебето е от Николас!

Николас разговаря с Елисео за ситуацията с Карина. Николас се ядосва и настоява баща му да не се меси в личния му живот. Елисео настоява Николас да заведе съпругата си на меден месец, за да подобри брака си.

Николас разказва на Маура за ситуацията, в която са се оказали за Аймар и защо е отишъл да й помогне. Маура си мисли, че това е добра идея, за да спечели малко пари.

Луиса се прибира в имението „Рай" с наранявания по тялото. Тя убеждава Николас и Елисео, че са я нападнали. Когато остава насаме с Маура, тя й разказва, че е бил Ботел, който е наредил да я пребият.

Тереса помага на Сиренита да се преоблече като монахиня, за да не я разпознаят. След това отиват при Аймар и капитан Солис, за да им разкажат какво се е случило с Акилино и че някой иска да я убие.

Аймар посещава ранчото „Агуа Клара", където пита Росалинда и Хосе Мигел дали могат да скрият Сиренита за известно време. Тя им обяснява причините за молбата си.

Николас изпраща подарък на Аймар, а тя си мисли, че това е от Хосе Мигел. След като прочита картичката, тя разбира, че е от Николас. Той й посвещава песен, която е записана на CD-то, което тя получава. Той иска да намери път към сърцето й... Тя се развълнува и признава пред себе си, че продължава да го обича.

Лисандро и Давид отиват в имението „Рай" по покана на Николас, който им съобщава, че смята да раздели наследството от Елисео. Двамата приемат споразумението и подписват документите.

Николас и Маура кръщават Леонардито. Тя дава детето на Кармела, която го внася в църквата. Там среща Мария Тереса, която силно се развълнува. Николас пристига и също се развълнува - от срещата с майка си, но отказва да я приеме.

Излизайки от църквата, Маура вижда Давид, който е в компанията на Марта. Маура ревнува и моли Акилино да разбере коя е тази жена.

Мария Тереса разговаря с Давид и споделя с него, че е държала внука си на ръце. Тя отбелязва, че бебето много прилича на Леонардо. Давид се пита дали това дете наистина е на Николас.