Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

73 серия

Николас иска да разбере до къде са стигнали отношенията между Аймар и Хосе Мигел!

Николас отива при Палома и й казва, че е започнал постъпки, за да може Лисандро да получи фамилията Браво. Тя му благодари и го поздравява за кръщенето на сина му. Николас й разказва, че майка му е видяла детето.

Давид вижда Сиренита в ранчото на Хосе Мигел и не я разпознава, тъй като тя е облечена като монахиня. Тя му казва, че това е тя, но сега се нарича Валерия.

След като скриват Карина в ранчото „Агуа Клара", Аймар и Хосе Мигел измислят план как да убедят всички, че тя е умряла и по този начин да я защитят от Маура и Луиса, които очевидно се притесняват тя да не ги разкрие.

Сиренита разказва на Давид, че Акилино се е опитал да я убие. Той се ядосва и се отправя към имението „Рай", където се изправя лице в лице с Маура и я обвинява, че е лоша майка. Също така я обвинява в това, че е наредила да убият Сиренита. Маура се опитва да го съблазни, но Давид я отблъсква. Маура се вбесява и решава да убеди Елисео да приключи с него.

Елисео отива в бара на Палома. Той й заявява, че никога не я е обичал и че сега, когато отново е срещнал Мария Тереса, той е осъзнал, че тя е единствената жена, която може да обича, въпреки че му е много трудно да й прости.

Луиса се преоблича като Доня Глория и отива при Росалинда, за да не предизвика подозрения. Когато се връща в имението, Луиса показва на Маура един от плакатите, които е разлепила Аймар в търсене на Сиренита. Двете наистина вярват, че тя е мъртва.

Провежда се избор на студентски съветник. Аймар побеждава Густаво, който набързо излиза от аудиторията, който е пресрещнат от Николас. Той го принуждава да се върне в залата и да поздрави Аймар.

Николас търси Аймар, за да я поздрави. Той я прегръща и й говори мили думи. Тя се отдръпва и му напомня, че той е женен. Предлага му да си върви. Николас я пита дали е с Хосе Мигел. Аймар му отговаря, че не е, но може да се случи нещо между тях двамата.

Давид разговаря с Хосе Мигел и му споделя своя интерес към Марта.

Николас оставя подарък за Аймар, която моли Густаво да го върне на Николас, но да отиде направо в имението. Маура получава подаръка и прочита картичката. Тя се досеща, че Аймар не иска да има нищо общо с него.