Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

74 серия

Хосе Мигел прави признание в любов на Аймар!

Николас и Маура отново спорят, тъй като тя оставя сина им без надзор. Той я упреква и й взема Леонардито.

Маура отива в университета, за да търси Марта. Когато се среща с нея, тя се държи много любезно и смята да я убеди, че е нейна приятелка. По-късно, тя й казва, че Давид и Аймар са имали връзка.

Един затворник уверява Ботел, че може да бъде негов приятел и да му вкара една жена. Ботел приема „подаръка", без да подозира в какво се забърква.

Давид се сблъсква с Акилино в руините на имението Росемберг. Той го обвинява в това, че се е опитал да се възползва от Сиренита и го удря. Акилино се преструва, че не разбира за какво говори. Давид му казва, че знае неговата тайна, тъй като Сиренита е жива. Давид го принуждава да му каже по чия заповед е действал. Акилино разкрива, че е било по заповед на Маура.

Хосе Мигел изпраща Аймар на летището и преди да си тръгне, той й казва, че я обича. Той знае, че сърцето й принадлежи на Николас, но въпреки това иска да опита с нея.

Марта отива в ранчото на Хосе Мигел и му предава думите на Маура, която е казала, че Аймар е била любовница на Давид. По-късно се среща с Давид и се държи грубо с него. Той я пита за мотивите и Марта му казва, че е разговаряла с Маура.

Сиренита вижда как Давид говори на Марта за любовта си и я целува. Тя се натъжава и избягва при Росалинда. Карина смело заявява, че няма да позволи на тази жена да й го отнеме.