Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

77 серия

Аймар се бори с чувствата си към Николас!

Маура се обажда на Давид и с преправен глас му съобщава, че Марта е легнала с бившия си, след което затваря. Давид се разстройва в началото, но след това заподозира, че Маура му се е обадила.

Николас помага на Аймар да реализира проекта си. Двамата работят почти цялата нощ. Въпреки че са толкова близки и намеците на Николас, Аймар не се поддава на чувствата си.

На следващия ден, Николас подарява кола на Аймар, но тя не приема подаръка му. Тя признава, че го обича, но той не е свободен мъж. Николас й обещава да поиска развод, след като се прибере в имението.

Давид отива в дома на Марта и разбира, че Хосе Мигел е прекарал там нощта. Когато я вижда, той й иска обяснение.

След като й помагат на улицата, Сиренита е отведена в една къща, където се запознава с Леонор, която й казва, че ще й помогне.

Раул се обажда на Николас и му съобщава, че вече му е изпратил информацията за баща му. Марио подслушва разговора и разбира, че синът му иска да го предаде. След това сам го предизвиква и настоява да извика полицията.

Давид се среща с Лусио и го пита за Сиренита. В този момент се появява Маура и казва на Лусио да ги остави сами. Тя се опитва да го съблазни, но Давид я отблъсква, заявявайки й, че го отвращава.

Раул се обажда на властите и предава баща си. Когато пристигат за него, Марио поздравява подигравателно сина си и му казва, че най-накрая е показал характер и е направил нещо. Раул изпада в отчаяние и с голяма болка в сърцето решава да сложи край на живота си във водите на морето.

Николас и Аймар прекарват още един ден заедно, тъй като изпускат полета си до Халапа. Николас се възползва от ситуацията и кани Аймар да отидат да видят Алехандро Фернандес. След като са толкова време заедно и са преживели прекрасни моменти, Аймар не може повече да се бори с чувствата си и се оставя сърцето да я води. Тя се целува с Николас.