Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

79 серия

Николас прощава на майка си!

Николас посещава Фабиола, преподавателката от университета, която е замествал. Той я моли да му стане адвокат при развода с Маура.

Съвсем случайно, Кармела прибира кутията на Карина, в която се намира нотариалния акт на имението Росемберг, която Лусио е намерил в тоалетната заедно с вързоп дрехи.

Елисео се обажда на Аймар, за да я обвини за това, че се е срещнала с Николас отново. Той настоява да остави сина му или в противен случай само тя ще е виновница за последствията. Аймар му отговаря, че тя не е виновна за нищо и че вярва, че Николас ще може да се справи с всяко нещо, с което се справи.

Николас казва на Маура, че иска да се разведе с нея и да запази родителските права над Леонардито. Маура се преструва на много огорчена и го моли да не прави това.

След като изгубва школата си по танци, Микаела отива в имението „Рай" и моли Кармела да й помогне, за да може Елисео да я наеме на работа.

Лисандро отива в бара на майка си. Когато пристига, трима мъже ги обиждат и го провокират, казвайки му че е извънбрачно дете (копеле). Той им отговаря и се сбива. При сбиването Палома е ранена.

Хосе Мигел търси Аймар в университета и й подарява часовник, за да се извини за това, че не се е погрижил добре за Сиренита. Тя му казва, че не може да го приеме, но Хосе Мигел настоява и й говори за чувствата си. В този момент пристига Николас и разговаря с него, тъй като е чул как е казал на Аймар, че не му подхожда. Хосе Мигел се досеща, че двамата продължават да се обичат и с болка казва на Аймар, че той желае този път тя да не допуска грешка.

Аймар завежда Николас при Тереса. Когато се срещат, двамата се държат хладно, но малко по малко Николас се размеква, докато накрая е помолва майка си да му прости за това, че я е отхвърлял. Тереса не може да се сдържи и се разплаква. Тя му благодари за прошката. Най-накрая двамата се прегръщат.