Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

80 серия

Николас иска да напусне имението „Рай"!

Тереса благодари на Николас за това, че й е простил, докато той благодари на Аймар, че го е сближила с майка му.

Маура търси адвокат Гевара, който да й помогне при развода с Николас. В замяна, тя обещава да го компенсира много добре.

Давид поздравява брат си за това, че е простил на майка им. Николас го пита дали смята, че Хосе Мигел продължава да прави опити да се сближи с Аймар.

В това време, в ранчото „Агуа Клара" Хосе Мигел се оплаква, че Аймар не е с него, но планира да продължи да я ухажва.

Аймар моли отец Аугусто да говори с Елисео, за да приеме, че Николас е простил на майка си. Точно в този момент влиза Елисео и казва, че те нямат нищо общо с това и че той сам ще се оправи със сина си.

Лисандро съобщава на Хосе Мигел, че Николас е негов брат.

Николас се прибира в имението „Рай" и говори на баща си за Мария Тереса. Елисео се ядосва и му казва, че ако толкова държи на майка си и е способен да й прости за това, че го е изоставила, тогава да напусне имението.

Карина отново има изненадващ проблясък от миналото - момента, в който са убили родилите й. Накрая тя си спомня името, но отказва да го приеме.

Двама мъже влизат в сакристията, където са Кета и отец Аугусто. Те открадват всичко по-ценно.

Николас си опакова вещите и се кани да напусне имението „рай". Маура го спира и го пита защо си тръгва. Николас й разказва за случилото с баща му. Елисео и тя го обвиняват за поведението.

Аймар пуска в Интернет обявя, че издирва Сиренита (Карина). Леонор вижда това съобщение и се досеща, че Валерия е Сиренита.