Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

87 серия

Сиренита продължава с промяната си!

Давид е при Николас в болницата, за да му каже как върви процеса срещу Аймар. Николас го моли да я посети и да й каже, че когато той се оправи, ще се заеме със задачата да я изкара от онова място и ще бъде с нея.

Сиренита продължава с промяната си в Мексико сити. Леонор й съобщава, че нейните снимки са предизвикали интереса на един бизнесмен, който иска да я използва за реклама. Тя й предлага да промени името си. Двете решават тя да се казва Валерия Рос.

Маура вярва, че Давид все още изпитва нещо към нея и прави опит да съживи миналото. Тя му определя среща в един хотел. Той се надява, че ще успее да я накара да си признае, че не е Карина Росемберг. В опита си, той толкова я ядосва, че тя го изгонва от стаята.

Аймар е в килията и се надява да успее да заспи. В това време тя мисли за Николас и се моли да издържи на всичко, което й се случва. Затворничката, която дели с нея килията, не я оставя да спи. Аймар успява да се сдържи и се разплаква. Малко по-късно, друга затворничка, която наричат Вълчицата, предлага на Аймар защита, но в замяна иска тя да тръгне с нея.

Давид е отчаян, тъй като е в коридора в оскъдно облекло. Той се обажда на Марта, за да я помоли за помощ. Тя му носи дрехи, но като го вижда в какво състояние е, настоява за обяснение, от което не се нуждае вече, след като вижда Маура. Тя се ядосва и приключва връзката си с него завинаги.

Николас има рецидив, когато се опитва да излезе от болницата с помощта на Лисандро. След като научава, Елисео се притеснява. Той удря шамар на другия си син.

Маура посещава Аймар, която е много изненадана да я види и я обвинява. Маура коментира, че никой няма да повярва, че е невинна, но признава, че тя е била тази, която е планирала всичко.

Аймар е пребита от група затворнички, начело с Каймана. Капитан Солис и Хосе Мигел я посещават и разбират какво се е случило.