Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

89 серия

Давид иска да се върне в имението „Рай" не само за да помогне за спасяването му, но също така за да разобличи Маура!

Набора казва на Карина защо е заминала от Куатепек и й разказва за случилото се с племенника й Акилино. Карина се паникьосва.

Аймар се запознава с една затворничка - Йоланда, която й се доверява и двете опитват да се сприятелят. Йоланда й признава, че е убила съпруга си и за това са я затворили. Аймар се изплашва след това заявление. Жената й разказва, че е направила това, защото той я е помолил за това, тъй като е страдал от смъртоносна болест и е страдал много. Въпреки че тя го е обичала много, се е решила да изпълни желанието му.

Отец Аугусто съобщава на Николас, че напуска селото по нареждане на висшестоящите и се сбогува с него. Николас му благодари за всичко, което е направил за него. Най-вече за това, че се е погрижил за него, когато майка му го е изоставил.

Хосе Мигел събира Микаела, Риго, Тачо и Куко, за да запознат с ремонта на ресторанта на Аймар. Капитан Солис им пречи да продължат, тъй като Аймар не знае и би трябвало да получат нейното разрешение.

Хосе Мигел се среща с Маура в един ресторант. Той опитва да се договори с нея, за да остави Аймар на мира, срещу добра сума пари. В същия ресторант има репортери, които след като ги виждат заедно, ги разпознават като едни от най-важните личности в Куатепек. Те решават, че между тях има връзка и без да ги забележат им правят снимки, за да съобщят новината.

Давид се сбогува с Марта, тъй като той смята да се върне в имението „Рай", за да помогне на баща си, но преди всичко, за да свали маската на Маура.

Луча, една от затворничките, разговаря с Луиса и й казва, че продължава да прави невъзможен живота на Аймар в затвора. Аймар чува разговаря им. След това тя се изправя срещу Луча и настоява да й каже кой настоява да я убият.

Николас вижда във вестника новината, че Карина (Маура) и Хосе Мигел имат връзка. Лисандро пристига в този момент. Николас му разказва за това и го моли да направи така, че Карина да го посети, за да изясни нещата.

Карина разказва на Леонор какво й се е случило с Акилино в Куатепек и как той се е опитвал да я изнасили и да я убие. Двете подозират, че Набора не случайно се е появила в дома им.

Хосе Мигел отива в болницата, за да посети Николас, който настоява да му обясни какво означава новината във вестника.