Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

93 серия

Капитан Солис споделя с Аймар, че винаги е подозирал, че Елисео има вина за смъртта на баща й!

Йоланда открива кутията си под възглавницата на Аймар. И двете са много изненадани. Йоланда й казва, че не се съмнява в нея и предполага, че някой я е сложил там, за да ги скара.

Николас се среща с адвокат Корона, който защитава Аймар. Двамата разговарят и Николас разбира, че той няма интерес да изкара Аймар от затвора. За това, той го уволнява. Корона му казва, че не може да направи това, защото е бил нает от Хосе Мигел, който в този момент пристига в имението „Рай" и разбира какво става.

Елисео посещава Аймар в затвора и й казва, че ще се погрижи тя да плати за това, което е причинила на внука му. Той е готов да направи всичко възможно, за да изгние тя в затвора. Освен това я предупреждава, че Николас никога няма да изостави Карина (Маура) и настоява тя да се отдалечи от сина му.

Николас, Давид и Лисандро събират спестяванията си, за да купят нови животни и започват възстановяването на имението „Рай". Когато Елисео научава за това, което са направили, той благодари на синовете си, включително и на Лисандро.

Карина (Маура) се обажда в имението, защото иска да говори с Давид. Той отговаря, но тъй като баща му и братята му са там, той става нервен и отива на другия телефон. Николас забелязва реакцията му и го последва. След като Давид затваря, Николас го пита дали Карина е звъняла. Давид потвърждава и му обяснява своя план.

Капитан Солис споделя с Аймар, че винаги е подозирал, че Елисео има нещо общо със смъртта на баща й, Ернан, и й разказва какво е преживял онзи ден.