Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

96 серия

Елисео е извикан като свидетел по делото на Аймар!

Набора държи в ръце кутията на Сиренита. Тя изважда документите, които потвърждават, че тя е истинската Карина Росемберг. За нещастие, жената не може да чете и не знае колко важни са тези документи.

Хосе Мигел се натъжава след като вижда Николас и Аймар заедно. Той не може да разбере как може тя да не го обикне, след като той няма никакви задължения.

Елисео търси Николас из имението „Рай" и се ядосва, когато разбира, че синът му е отишъл в Халапа, за да посети Аймар. Когато Николас се връща в имението „Рай", баща му го критикува за това, че рискува здравето си, за да спаси похитителката на внука му. Николас му се противопоставя и продължава да я защитава. Това предизвиква раздразнението на Карина, която използва болестта си, за да го накара да се почувства зле.

Тачо, Риго и Микаела посещават Аймар, за да се опитат да я развеселят с шегите си. Аймар споделя с тях, че някои от затворничките много я притесняват. Микаела дава уроци по танци, което много я развеселява.

Марта разбира, че е бременна от Давид. Тя планира романтична вечеря, за да съобщи новината на бъдещия баща. Малко по-късно, тя е посетена от Карина (Маура), която й напомня, че Давид е неин мъж.

Делото продължава и адвоката Алберти призовава като свидетел Елисео Браво, тъй като знае, че той обвинява Аймар, вярвайки че тя е виновна. И Елисео наистина обвинява Аймар, което предизвиква дискусия с нейния адвокат, който е Николас. Делото е отменено.

Карина (Маура) иска да си отмъсти на Марта за това, че е погледнала Давид. Тя засилва колата си към нея, докато тя кара колело. Дали Марта ще оживее след този инцидент?