Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

98 серия

Най-накрая Аймар е оправдана и излиза на свобода!

Аймар е много притеснена от мисли за това, което ще се случи на следващия ден. Тя споделя своите притеснения с приятелката си Йоланда. Тя я съветва да не се предава и да има вярва.

Започва поредното съдебно заседания. Съдията започва с това, че осъжда Акилино на 25 години затвор за похищение и опит за убийство. Той започва да чете присъдата на Аймар, но е прекъснат от Николас, който пристига с Набора. Акилино се ядосва и опитва да се намеси, когато искат да разпитат леля му. Адвокат Алберти се опитва да обвини жената, че е измамница. Набра се чувства много нервна от намеците на адвокат Алберти. Николас се намесва и моли съдът да произнесе присъдата. Съдията произнася своята присъда и признава Аймар за невинна. Най-накрая Аймар излиза на свобода. Всичките й близки приятели я посрещат щастливи. Йоланда, въпреки че се радва за щастието на приятелката си Аймар, се чувства тъжна и самотна без нейната компания.

Елисео, Луиса и Карина (Маура) очакват с нетърпение адвокат Алберти, за да им съобщи какво се е случило в съда. Той им съобщава, че Николас е доказал невинността на Аймар и тя е освободена. Това предизвиква разочарование.

Хосе Мигел се чувства тъжен и безполезен, тъй като нищо не е направил за освобождаването на Аймар. Майка му го съветва да я остави да бъде щастлива, ако наистина я обича.

Акилино разказва на Ботел какво се е случило в съда. Моли го да продължат с плана за бягство, за да може да си отмъсти на Карина (Маура) и Луиса.

На следващия ден, Аймар продължава с живота си и обичайните си дейности. Хосе Мигел я търси, за да я помоли да го придружи - той има изненада за нея. Той я завежда в ресторанта, където нейните приятели я очакват. Тя е щастлива да види ресторанта ремонтиран.

Карина (Маура) започва да се чувства зле, тъй като открива, че косата й започва да окапва. Освен това получава призовка за делото за развод.

Лисандро запознава майка си с родителите на Естела. Тя се чувства унижена от тях. Естела ги упреква за това. Палома изпада в депресия и решава да се самоубие, за да не наранява повече сина си.

Ще може ли Лисандро да се възстанови след този удар?!