Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

99 серия

Аймар моли Николас да се разделят за известно време!

Мария Тереса посещава Палома, за да й даде дрехите, които е ушила за нея. Когато почуква на вратата, никой не й отваря. Малко след това пристига Лисандро и заедно влизат. Те откриват Палома да прави опит да се самоубие.

Аймар посещава Росалинда, за да се опита да я убеди да прости и да приеме Йоланда. Росалинда не спира да обвинява Йоланда за убийството на брат й.

За щастие, Палома оживява, но Лисандро се чувства виновен за нейната депресия. Палома съжалява за това, което се е опитала да направи и моли сина си да й прости. Уверява го, че той е причината да живее.

Елисео разговаря с Николас и го моли да размисли относно развода, защото така може да изгуби терените, за които се договаря с Карина (Маура). Синът му се възмущава. След като разговаря с Николас, Елисео търси Луиса, за да я съблазни, тъй като смята, че тя е влюбена в него. Той вижда в нея възможност да получи земите, ако разводът се осъществи.

Леонор показва на Сиренита списание, в което тя се появява на корицата. Тя й казва, че ще стане много популярна в цялата страна, благодарение на тази публикация.

Карина (Маура) замисля нов план как да раздели Николас и Аймар. Тя посещава девойката, за да я помоли след като умре, да се погрижи за Леонардито. Аймар, въпреки че не вярва на думите й, решава да се раздели с голямата си любов.

Аймар моли Николас да се разделят за известно време. Тя го уверява, че прави това заради сина й, а не заради това, което й е казала Карина по-рано. Той не се съгласява.

Ботел е подготвил всичко, за да могат той и Акилино да избягат от затвора. Той го предупреждава да бъде готов, защото ще се случи много скоро. Акилино се притеснява, че могат да ги разкрият, но въпреки това желанието му за отмъщение надделява.

Аймар посещава Йоланда и й разказва какво се е случило с Карина (Маура). Тя споделя, че не знае какво да прави, тъй като много се вълнува за Леонардито. Приятелката й я съветва да се отдалечи от Николас, поне докато не стане ясно дали съпругата му ще живее или ще умре.

Николас влиза в стаята на Карина, за да разбере как е. Тя го посреща с новината, че смята да му даде развод.

Николас ще успее ли да попречи на Карина (Маура) да го раздели с Аймар?