Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

101 серия

Елисео търси Мария Тереса в дома на Аймар!

Николас пристига в дома на Аймар точно в момента, в който Хосе Мигел си тръгва. Когато влиза, той настоява за обяснение защо се отдалечава от него. Той се убеждава, че любовта, която изпитват един към друг, е много голяма и не могат да бъдат разделени.

Валерия (Сиренита) разговаря с Набора за Давид. Леонор я прекъсва, за да й съобщи, че ще променят напълно външния й вид. Освен това, тя ще работи за много важен човек.

Елисео търси Мария Тереса в дома на Аймар. Когато я вижда, не успява да скрие любовта, която все още изпитва към нея. Той й прави сцена на ревност.

Давид не спира да мисли как да открие Сиренита. Никой не иска да му каже къде е тя. Николас го съветва да я потърси в списанието, на чиято корица се е появила.

Карина (Маура) влиза в стаята на Давид, докато той се къпе. Тя си представя страстна сцена под душа. Малко след това, тя се скрива в тоалетната, тъй като чува Николас да влиза. Без те да разберат, че тя е там, коментират плановете си как да я принудят да признае истинската си самоличност. Тя се ядосва и решава да си отмъсти на Давид.

Елисео моли Давид да потърси брат си Лисандро и да го помоли да работи с тях в имението „Рай". Той е готов да го приеме в семейството.

Под предлог, че трябва да отиде на химиотерапия, Карина излиза и отива при Акилино в затвора, за да го упрекне за това, че не е убил Сиренита, тъй като я е видяла в списание, в което се появява в новия си облик. Той отрича възможността тя да е жива. Карина посещава изненадващо Ботел.

Давид завежда Лисандро в имението „Рай". Елисео му предлага да остане там и да работи заедно с тях, но младежът отказва, тъй като не може да изостави Хосе Мигел след като му е предложил своята подкрепа. Освен това, той не може да остави майка си сама след като се е опитала да се самоубие. Елисео е удивен от тази новина.