Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

102 серия

Аймар и Николас преживяват романтичен момент заедно!

Давид завежда Лисандро в имението „Рай" и Елисео му предлага да остане там, за да работи с тях. Той му отказва, защото не може да изостави Хосе Мигел, след като му е предложил помощта си. Освен това не може да остави майка си сама, след като се е опитала да се самоубие. Елисео е удивен от тази новина.

Елисео си спомня срещата с Мария Тереса и въпреки че изпитва ревност към нея, не мисли, че ще се получи нещо. Той се убеждава, че за него няма значение какво прави тя с живота си.

Давид мечтае за Сиренита след като я е видял на корицата на списанието. Той не може да спре да мисли за нея. Това много го обърква.

Аймар отива в Косумел, тъй като й съобщават, че трябва да присъства на четенето на завещанието на Раул. Когато пристига я чака кола, за да я откара в кантората на нотариуса.

Росалинда коментира с Хосе Мигел, че се притеснява за Марта, която си е тръгнала без да се сбогува, след като е признала, че чака дете от Давид. Тя не знае дали той знае и съветва сина си да изчака подходящия момент.

Аймар пътува към кантората на нотариуса, но обръща внимание, че шофьорът не кара в правилната посока. Тя се изплашва, тъй като си мисли, че е станала жертва на похищение. Малко след това забелязва, че шофьорът е Николас. Те се приближават до морето и се целуват.

Маура се опитва да съблазни Давид. Тя му казва, че ако той приеме да бъде с нея, тя ще му разкрие истинската си самоличност. Въпреки че се опитва да я отблъсне, той се поддава на нейните ласки, без да си дава сметка, че това е само начин от нейна страна да си отмъсти за това, че той се опитва да я измами.

Набора няма възможността да покаже на Валерия (Сиренита) кутията, която е в нея. Без да знае колко са близко доказателствата за нейната самоличност, тя търси жената в стаята й, за да чуе нещо за родното си село.

Карина и Луиса се присмиват над Давид за това, че е попаднал в мрежите, които са му хвърлили. Малко след това, те разговарят за опита на Луиса да съблазни Елисео. Карина не може да допусне това, защото така съучастницата й ще прибере цялото състояние на семейство Браво.

Аймар и Николас се наслаждават на времето заедно и на всички прекрасни места в Косумел.

Давид се среща с Лисандро и му разказва какво се е случило с Карина (Маура). Освен това споделя, че се чувства много объркан и не знае какво точно изпитва към Сиренита и към Марта. Брат му го съветва да изясни чувствата си.

Карина (Маура) пита Елисео за Николас. Той й отговаря, че е заминал за Косумел. Тя не може да избегне подозренията, че той е с Аймар. За това отива в ресторанта, където Тачо и Риго потвърждават подозренията й.

В това време, Аймар и Николас се наслаждават на романтични моменти заедно. Отдават се на любовта и ласките си.

Дали Аймар и Николас могат да бъдат щастливи и да се противопоставят на Карина?!