Буря в Рая (Tormenta en el Paraíso)

103 серия

Аймар обещава да се бори, за да бъде заедно с Николас!

Аймар е много щастлива, че може да бъде с голямата си любов, на красив плаж на любимия си остров. Тя се отдава на Николас, който също се наслаждава на любовта, която изпитва към нея.

Валерия (Сиренита) има голям успех с Емилио, който се опитва да я наеме за рекламна компания на бижута. Освен това, той е впечатлен от красотата й.

Елисео отново посещава Мария Тереса. Този път я моли за прошка заради злото, което й е причинил. Освен това й признава, че не е спирал да я обича и да я желае.

Аймар обещава на Николас, че няма да се приеме за победена и ще се бори, за да могат двамата да бъдат заедно. Те се вричат във вечна любов пред морето.

Елисео моли Мария Тереса да опитат отново заедно, тъй като въпреки изневярата й, той никога не е спирал да я обича. Тя е изненадана. Мария Тереса също го моли за прошка, но го отхвърля, тъй като се бои той да не започне да й натяква миналото.

Давид мили да замине за Мексико. Той е отчаян и иска отново да види Сиренита. Той отива в сградата, в която се помещава списанието и в която девойката влиза. Малко по-късно, той я вижда да пристига с Емилио и Леонор, но не може да говори с нея, тъй като върви много бързо.

Елисео се прибира в имението „Рай" много разстроен след срещата с Мария Тереса. Влизайки, той среща Луиса, която не разбира, че Карина (Маура) ги наблюдава. Луиса се възползва от възможността да го целуне.

Николас завежда Аймар в кантората на нотариуса, за да присъства на четенето на завещанието на Раул. Той й завещава къщата, в която тя е живяла с майка си. Малко по-късно, те отиват в къщата, където повтарят обещанието, което са си дали по-рано.

Карина (Маура) се скарва с Луиса. Двете си разменят удари. Луиса, без да иска, сваля перуката, с която Маура прикрива голата си глава - косата й е окапала в следствие на химиотерапията. Маура се чувства много зле и се разплаква от безсилие.

Дали Маура ще се спаси от тази болест?!